MARX-50T Knuckle Type High Speed ​​Precision Press

Katrangan singkat:

Panggeser dipandu dening panuntun saka plungers pindho lan roller warata octahedral karo meh ora reresik ing it.lt nduweni kaku apik, kemampuan resistance loading condhong dhuwur, lan presisi pers doyo dhuwur. Properti tahan impact lan nyandhang dhuwur saka
Knuckle Type High Speed ​​Precision Press guide materialls njamin stabilitas jangka panjang saka presisi mesin pers lan ndawakake interval ndandani cetakan.


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis utama:

Model MARX-50T
Kapasitas 500
Dawane stroke 16 20 25 30
SPM maksimal 900 800 800 750
Minimal SPM 180 180 180 180
Die dhuwur 190-240
Die imbuhan dhuwur 50
Area slider 950x450
Area ngebul 950x600
Bukaan amben 800x120
Pembukaan nguatake 700x100
Motor utama 18X4P
Akurasi JIS/JIS Kelas khusus
Ndhuwur Die Bobot MAX 180
Total Bobot 10

 

Fitur utama:

1.Pencet jinis ros-rosan ngoptimalake karakteristik mekanisme. nduweni karakteristik rigiditas dhuwur.akurasi dhuwur lan keseimbangan panas sing apik.
2. Dilengkapi karo counterbalance compelte, nyuda pamindahan saka dhuwur mati amarga owah-owahan kacepetan stamping, lan nyuda pamindahan titik mati ngisor saka stamping pisanan lan stamping kapindho.
3. Mekanisme imbangan sing diadopsi kanggo ngimbangi saben pasukan sisih 1, struktur kasebut minangka panuntun bantalan jarum wolung sisi, nambah kapasitas beban eksentrik saka slider.
4. Brake kopling non-backlash anyar kanthi umur dawa lan swara sing sithik, entuk kerja pers sing luwih tenang. Ukuran bolster yaiku 1100mm (60 ton) lan 1500mm (80 ton), sing paling gedhe kanggo tonase ing sawetara lengkap. produk.
5. Kanthi fungsi pangaturan dhuwur servo die, lan kanthi fungsi memori dhuwur mati, nyuda wektu pangowahan jamur lan nambah efisiensi produksi.

https://www.howfit-press.com/high-speed-precision-press/

Efek Stamping Sampurna:

Desain linkage simetris simetris simetris mesthekake panggeser obah kanthi lancar ing cedhak tengah mati ngisor lan entuk asil stamping sing sampurna, sing nyukupi syarat stamping pigura timbal lan produk liyane. wektu stamping dhuwur-kacepetan lan prolongs layanan jamururip.

Efek Stamping Sampurna

MRAX Superfine Precision一一Good Rigidity and High Precision:
Panggeser dipandu dening panuntun saka plungers pindho lan roller warata octahedral karo meh ora reresik ing it.lt nduweni kaku apik, kemampuan resistance loading condhong dhuwur, lan presisi pers doyo dhuwur. Properti tahan impact lan nyandhang dhuwur saka
Knuckle Type High Speed ​​Precision Press
materi pandhuan njamin stabilitas jangka panjang saka presisi mesin pers lan ndawakake interval ndandani cetakan.

Diagram Struktur-1

Diagram Struktur

Diagram Struktur

Produk Press

Produk Press
Produk Press
案例图 (1)

Kacilakan Cedera Punch Press Asring Kedadean Ing Kahanan Ing ngisor iki

(1) Kelelahan mental operator, ora nggatekake lan gagal

(2) Struktur mati ora wajar, operasi rumit, lan lengen operator tetep ing area mati nganti suwe.

(3) Nalika lengen operator ora ninggalake area mati, 60 Ton Knuckle Type High Speed ​​Stamping Pencet panggeser diaktifake.

(4) Ngalih wiwitan pedal digunakake kanggo ngontrol lelungan ing sadawane blok nalika pukulan tertutup dilakokno dening akeh wong, lan koordinasi tangan-mlaku ora cocog.

(5) Nalika pukulan tertutup dilakokno dening luwih saka siji wong, wali ngontrol lelungan panggeser lan ngurus operator liyane.

(6) Nalika nyetel die, motor alat mesin ora mandheg lan dumadakan diwiwiti amarga alasan liyane.

(7) Ana kesalahan mekanik lan listrik ing 60 Ton Knuckle Type High Speed ​​Stamping Press, lan gerakan slider ora bisa dikontrol.

 

Alesan Utama Kanggo Manajemen Kacilakan Cedera Pukulan Yaiku Sistem Keamanan Ora Sampurna, Sing Rawan Kacilakan Ing Kahanan Ing ngisor iki.

(1) Buruh nganggo mesin Press Stamping Kecepatan Tinggi Tipe Knuckle 60 Ton tanpa dilatih lan nduweni kualifikasi.

(2) Operasi ilegal.

(3) 60 Ton Knuckle Type High Speed ​​Stamping Press dhewe ora duwe piranti safety.

(4) Peralatan ora didandani.

(5) Ana piranti safety nanging ora diwiwiti.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita