MDH-30T 4 Post Guide lan 2 Plunger Guide Gantry Tipe Precision Pres

Katrangan singkat:

Merk: Howfit MDH-30T

Price: rembugan

Akurasi: JIS/JIS Special Grade

Ndhuwur Die Bobot: MAX 60 KG


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis utama:

Model MDH-30T
Kapasitas KN 300
Dawane stroke MM 16 20 25 30
SPM maksimal SPM 1000 1000 900 900
Minimal SPM SPM 200 200 200 200
Die dhuwur MM 240 240 240 235
Die imbuhan dhuwur MM 50
Area slider MM 640x340
Area ngebul MM 640x450
Bukaan amben MM 480x120
Pembukaan nguatake MM 400x100
Motor utama KW 7,5x4p
Akurasi   JIS/JIS Kelas khusus
Ndhuwur Die Bobot KG MAX 60
Total Bobot TON 5

Fitur utama:

● Pigura penet adopts dhuwur-kekuatan cast wesi, lan kaku internal workpiece wis ngilangi liwat alam dawa sawise kontrol suhu pas lan tempering, supaya kinerja amben workpiece roachos negara paling.

● Struktur gantri pamisah ngalangi masalah mbukak awak mesin sak loading lan nyadari Processing produk tliti dhuwur.

● Poros engkol dipalsukan lan dibentuk dening baja paduan lan banjur digawe nganggo alat mesin Jepang papat sumbu.Proses mesin sing cukup lan proses perakitan mesthekake yen alat mesin nduweni deformasi cilik lan struktur stabil sajrone operasi.

30T

● penet adopts 4 post guide lan 2 plunger guide nuntun struktur, kang akal bisa ngontrol ewah-ewahan bentuk pamindahan antarane workpi & ces.Bebarengan karo sistem pelumasan pasokan minyak sing dipeksa, alat mesin bisa nyilikake deformasi termal tipis sajrone operasi sing dawa lan kondisi beban sebagean, sing bisa njamin proses produk kanthi presisi dhuwur.

● kontrol mikrokomputer antarmuka manungsa-mesin, kanggo entuk manajemen visual saka operasi, th © nomer produk, status mesin ing Mirit (Adoption sakteruse saka sistem Processing data tengah, layar kanggo ngerti kabeh status karya mesin, kualitas, jumlah lan data liyane).

ukuran:

Ukuran (2)

Produk Press:

ukuran (1)
ukuran (1)
Ukuran (4)

FAQ

Pitakonan: Apa Howfit Produsen Mesin Press Utawa Pedagang Mesin?
Jawaban: Howfit Science and Technology CO., LTD.minangka pabrikan Mesin Press sing duwe spesialisasi ing produksi lan penjualan High Speed ​​Press kanthi pendhudhukan 15.000 m.² kanggo 15 taun.Kita uga nyedhiyakake layanan kustomisasi mesin pers kacepetan dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan.
 
Pitakonan: Apa Iku Trep Kanggo Ngunjungi Perusahaan Sampeyan?
Wangsulan: Ya, Howfit dumunung ing kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China Kidul, ing endi dalan gedhe, jalur metro, pusat transportasi, nyambung menyang pusat kutha lan pinggiran kutha, bandara, stasiun sepur lan trep kanggo ngunjungi.
 
Pitakonan: Pira Negara sing Sampeyan Wis Kasil Nggawe Kesepakatan?
Wangsulan: Howfit wis kasil nggawe kesepakatan karo Federasi Rusia, Bangladesh, Republik India, Republik Sosialis Vietnam, Amerika Serikat Meksiko, Republik Turki, Republik Islam Iran, Republik Islam Pakistan lan liya-liyane nganti saiki.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita